Tablófotózás

Duotabló - AjánlatainkNálunk a duotablónál nem kötelező minden diáknak ugyanazt a csomagot választania! Mi a duotablónál azt valljuk, hogy nincs két egyforma ember, két egyforma igény, ezért nálunk kiválaszthatja mindenki a neki legtesthezállóbb csomagot.


A fényképeket mint hivatásos fényképész készítem, profi mobilstudióval az iskolában vagy igény szerint műteremben. Mindenkiről minimum 20-25 fényképet készítek több oldalról és bellítással. A fotókat csak akkor kapod kézhez ha maximálisan tetszik - megfelel neked, mert ezek a képek neked készülnek. A fotókat azonnal meg lehet tekinteni így ha esetleg nem állt jól a hajad vissza is ülhetsz további fotókra. A tablóra kerülő képet ott a helyszínen is kiválaszthatod, de feltöltjük egy online galériába is így akár otthon is választhatsz.
Tanárok fotózása DÍJMENTES. Amennyiben hozott fényképből kell dolgoznunk mert a Tanár nem tudott részt venni a fotózáson abban az esetben hátteret kell cserélnünk, hogy a tablón egységesen szerepeljen mindenki és ennek a háttércserének az egyszeri grafikai munkadíja amit felszámolunk 990.- ft/fő.

Minden esetben utánrendelési lehetőséget biztosítunk az összes elkészült fotóból! Bármelyik kép rendelhető több mint 7 féle méretben papírkép formájában de természtesen digitálisan is megvásárolható bármelyik fénykép a számos ajánéktárgy mellett (hűtőmágnesek, kulcstartók, bögrék, vászonképek stb.) Asszisztenciát biztosítunk a fényképezés idejére és igény szerint azonnali minőségi fotónyomtatással is állunk rendelkezésetekre.


Minden osztálynak egyedi árajánlatot adunk az elvégzendő munka függvényében. Ezt azért találjuk jónak, mert mindenki csak azért fizessen, amit megrendel és amire igazán szüksége van,
ezért nincs kötelező csomag. Minden opcionális.
Alapdíj: 3.500.- ft/diák
Az alapdíjhoz mindenkinek jár 1db 10x15 és 2db 7x10-es méretű retusált papírkép. Egy kiválasztott fényképből, amely egyben a diák tablóképe is lesz.
Az alapdíj valójában a fényképészeti szolgáltatás díja egy diákra lebontva/leosztva. (mobilműterem és annak, eszközeinek használati díja, a fényképész munkadíja, asszisztencia díja, valamint a diák tablóra kerülő fotójának retusálási díja)
Kiszállási díj minden esetben egyedi árképzés alapján történik mert pontosan km-re számoljuk ki a díjat a távolság függvényében, hogy egy forinttal se kelljen többet fizetni az osztálynak!
(Székesfehérvár 20km-es körzetében INGYENES)

Aki nem kér egy képet sem, utánrendeléskor annak is jár a 1db 10x15-ös és 2db 7x10-es méretű retusált papírkép, amit az alapdíj tartalmaz.


Minden ajánlat tartalmazza a következőket:
A fényképészeti munkadíjat, mobilműterem díját a kiválasztott fotó teljeskörű retusálását és több méretben való nyomtatását valamint a fotók kiszállítását az iskolába és az asszisztenciát a fotózás idejére, valamint a Tanárok fotózását.ÁLTALÁNOS ISKOLAI OSZTÁLYOKNAK egyedi személyes árajánlatot adunk mert egy Általános Iskolai ballagásnál mindennhol más és más a szokás és szeretnénk ha mindeneki azt kapná amit szeretne és megelégedéssel szép képekkel indulna a középiskola felé.


Ide kattintva

további fontos információkat olvashattok a fotózásrólTabló készítés

Duotabló - Tablókészítés


"NORMÁL" méretű tabló 83.000.- ft/osztály

70cm x100cm méretű tabló amit az osztály ígényei alapján készítünk el.

Mindenre kiterjedő szolgáltatás nyújtunk, így osztálynak semmi dolga nincsen a tabló készítésével.

Az ár tartalmazza, a tabló szerkesztését, nyomdai előkészítését, minőségi UV álló nyomtatását,, kasírozást, laminálást, keretezést, üvegezést és a kiszállítást az iskolába

"NAGY" méretű tabló 95.000.- ft/osztály

80cm x120cm méretű tabló amit az osztály ígényei alapján készítünk el.

Mindenre kiterjedő szolgáltatás nyújtunk, így osztálynak semmi dolga nincsen a tabló készítésével.

Az ár tartalmazza, a tabló szerkesztését, nyomdai előkészítését, minőségi UV álló nyomtatását,, kasírozást, laminálást, keretezést, üvegezést és a kiszállítást az iskolába
.
A tablókészítésnél is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Nektek most a tanulás és a vizsgákra való felkészülés a legfontosabb. Mi pedig azzal tudunk segíteni, hogy elkészítünk nektek mindent az elejétől a végéig és kiszállítjuk az iskolába, így a lehető legkevesebb gondot okozva az osztálynak és az osztályfőnökötöknek!

Ha esetleg különleges, nem megszokott méretű, formájú, grafikájú tablót szeretnétek azt is elkészítjük nektek de ehhez vegyétek fel velünk a kapcsolatot mert egyeztetést igényel.

Ballagási meghívó - Szalagavató meghívó

Ballagási és Szalagavató meghívók


Szeretnétek meghívót a szalagavatóra és a ballagásra?
Mi elkészítjük nektek!


Vannak kész "bejáratott" sablonjaink amelyek közül választhattok de lehetőség van egyedi egyénre/osztályra szabott meghívók rendelésére is. A galériában látható meghívók kérésre átszerkeszthetőek, valamint teljesen újat is tervezünk a ti elképzelésetek alapján. A megrendelni kívánt meghívókon az osztály igényeire szabva helyezzük el a szövegeket, esetleges képeket, ezek szerkesztését természetesen az ár tartalmazza. Legtöbb meghívónk esetében a minimum rendelési darabszám 50db/osztály de egyes egyedi meghívók esetében 100db/osztály, kérjük ezt vegyétek figyelembe.
A meghívók árai a borítékot nem tartalmazzák, de szükség esetén be tudjuk szerezni nektek. (A meghívók árai függenek a grafikától az oldalszámtól és a darabszámtól) A meghívókat postával/futárszolgálattal küldjük az előre egyeztetett címre, fizetés a meghívók átvételekor történik.

Ide kattintva tekintsétek meg meghívó mintáinkat.
Ugrás a lap tetejére