Kérdések és válaszok a duotabló csapatához...

Sokan tettek már fel nekünk kérdéseket a duotabló fényképezésével,tablókészítésével kapcsolatban. Egy pár kérdést amelyeket a legtöbbször tettek fel a diákok/tanárok azokat összegyüjtöttük hátha ezzel megkönnyítjük a választást. De minden kérdés itt nem fér el, ezért ha nincs közte olyan amire nem kaptatok választ keressetek bizalommal duotablo@duotablo.hu e-mail címen vagy a +36209772636 -os telefonszámon, vagy nézzétek meg az árak menűpontot ott is sok hasznos infot találhattok, de ha éppen dolgozok és nem tudom a telefont felvenni a lehető legrövidebb időn belül visszacsörgök.

Ha vírushelyzet miatt vagy egyéb okból kifolyólag nem lehetséges az, hogy az iskolában történjen meg a fotózás akkor máshol is el tudjátok készíteni a képeket?
Igen több megoldás is létezik. Készülhetnek műteremben is a fényképek, akkor osztály diájainak képeit egy általuk választott napon készítjük el a stúdióban igény szerint baráti képekkel, csoportképekkel együtt. Mivel felszerelésünk mobil ezért akár (jó idő esetén) szabadban egy előre megebszélt helyen vagy akár az iskola udvarán is elkészülhetnek a fotók egy mobilsátor alatt.

Hogyan zajlik nálatok, a duotablónál a tablófotózás?
A fényképezés egy előre leegyeztetett időpontban és helyszínen történik általában az Iskolában egy professzionális mobilműteremben, de történhet fotóstúdióban is. Mindenkiről több oldalról minimum 4-5 beállítással legkevesebb 20 fényképet készítünk ami ott rögtön megtekinthető. Természetesen ha saját beállítást szeretnétek azt is elkészítjük. Természetesen ha vissza szeretnél még ülni mert úgy állta a hajad vagy nem volt legszebb a mosolyod nyugodtan visszaülhetsz, hiszen ezek a képek neked készülnek. Mi nem sietünk sehova!

Kötelező nekem is az az ajánlatot/csomagot választanom mint a többi osztálytársam?
Természetesen NEM kötelező! Miért fizetnél te többet amikor neked lehet kevesebb képre van szükséged. Például az osztálytársad 20 embert hívott meg a ballagásra te pedig csak 5 embert persze, hogy neked nincs annyi képre szükséged mint aki 20 embert hív meg. Ezért vannak az ajánlatok és az utánrendelés ha véletlen kevés lenne vagy elszámoltad volna magad még mindig tudsz akár 1 darab plusz képet vagy ajándéktárgyat is rendelni utólag.

Mi van abban az esetben ha én egyáltalán nem szeretnék egyik ajánlatból sem választani mert nincs szükségem papírképre?
Nálunk ez sem akadály. Akkor csak alapdíjat (kiszállás, munkadíj) számoljuk fel mert egy fényképet rólad is kell készíteni és retusálni, mert a tablóra fel kell kerülnöd neked is de így a papírképek árát levonjuk az ajánlatból.

Készülhetnek baráti képek is?
IGEN a tablófotózás alkalmával a duotablóval a helyszinen AZONNAL NYOMTATOTT BARÁTI KÉPEK IS KÉSZÜLHETNEK, több méretben, így azonnal a osztálytársakkal ,barátokkal aláíratva egy örök emlék.

Mennyi idő alatt kaphatjuk kézhez a fényképeket?
A fényképeket készen retusált állapotban papírkép formában, a fényképezés/kiválasztás napjától számítva 7-8 munkanapon belül átadjuk.

Teljeskörű tablókészítést is válalltok?
Igen, akár minden terhet leveszünk a vállatokról. A fényképezéstől kezdve a tabló grafikájának elkészítésén át a keretezés-üvegezésig. Szalagavatót is le tudjuk nektek fényképezni, videózni, de elkészítjük a meghívóitokat legyen az egyedi grafikájú. A fotózásra profi sminkest is viszünk magunkkal ha kéritek, de még a szalagavató tánc oktataásában is segítségétekre van Hólik Éva tánctanár. Egyszóval kérhettek bármit, segítünk.

A nagy tabló ami a falra kerül az mennyi idő alatt készül el?
A tabló teljesen kész állapotban amit kiszállítunk nektek MAXIMUM 3-4 hét alatt készül el a grafika bonyolultságtól függően.
(tabló grafika elkészítése - több lépcsős konzultáció - nyomdai előkészítés - nyomtatás -kasírozás - keretezés - üvegezés - kiszállítás) ezek mind 3-4 hét alatt.

A képeket mikor kell kiválasztanunk?
Az osztály dönti el, hogy ott a helyszínen vagy otthon saját környezetben választja ki a képeket nekünk ez mindegy, de a képeket minden esetben a fotózás után azonnal megtekinthetitek egy monitoron.

Van e lehetőség arra, hogyha nem állt jól például a hajam visszaüljek még pár kép erejéig?
Természetesen vissza lehet ülni. Ezek a képek neked készülnek, addig csináljuk amig nem lesz számodra tökéletes hisz ha úgy nézzük egy életen lesz az iskola falán és otthon könyvek előtt a polcon.

Utánrendelési lehetőséget biztosítotok ha több képet szeretnék kérni mint ami a csomagban szerepel?
IGEN, minden esetben biztosítunk utánrendelési lehetőséget a fényképezés után. Az összes az iskolában készült fényképet feltöltünk egy jelszóval védett galériába. A fénykép utánrendelés mellett választhattok hűtőmágnes, kulcstartó és egyéb fényképes ajándéktárgyak közül is.

A képeket retusáljátok?
Igen, minden képet szolídan és lágyan retusálunk. Ha valaki nem szeretné és nem kéri a retust vagy van egyéni kérése annak sincs semmi akadálya megbeszéljük és adott személynek egyénileg kezeljük a fényképét.

Mikor kell fizetni a fényképezésért?
A fényképeket kizárólag akkor kell kifizetni amikor kézhez kaptátok őket.

Digitálisan is kérhetem a rólam készült képet/képeket?
Igen, lehetőség van erre is, ez azoknak jó megoldás akik rendelkeznek otthon fotónyomtatóval. De ajánlaton felül akár az összes képet is megvásárolhatjátok magatokról.

Küldj emailt a duotablónak

Ha bármi kérdés merülne fel bennetek ne habozzatok írjatok bizalommal!


email: duotablo@duotablo.hu

Partnereink

Kisgyertya www.kisgyertya.hu
Gyertyakészítés 1979 óta.
Minőségi gyertyát közvetlenül a gyártótól
Babokafoto www.babokafoto.hu
Minden ami fotózás...
Ovodart www.ovodart.hu
Minőségi és megfizethető óvodai fotózás...
Állatportré www.allatportre.hu
Állatfényképezés...
kutya - cica fotózás műteremben, szabadban
Norbertho www.norbertho.hu
A grafikus...
oktatás - tablókészítés képregény - illusztrálás
Hedent fogászat www.hedent.hu
A fogászat...
Extra media nyomda www.extranyomda.hu
Extra média nyomda
Hólik Éva tánctanár www.holikeva.hu
Profi táncoktatás